Acne behandeling 

intake acne

Voordat ik start met acne behandelingen, plan ik graag eerst een vrijblijvende kosteloze intake.

Acne is een aandoening die wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren. Het doel van de acnebehandeling is het onder controle brengen en verminderen van symptomen zoals  mee-eters, puistjes en eventuele achtergebleven littekens.

Goed om te weten..

Een standaard acnebehandeling  bestaat uit het reinigen van de huid, waarbij blackheads (mee-eters) en whiteheads (gesloten talgbultjes) verwijderd worden. Eventuele ontstekingen worden zorgvuldig met een naaldje aangeprikt en uitgedrukt zonder dat er littekens ontstaan. Door het tijdig verwijderen van mee-eters, wordt voorkomen dat er “nieuwe” puistjes ontstaan. Deze behandeling dient in het begin van het behandeltraject regelmatig herhaald te worden, tot de acne onder controle is.

Fruitzuren

Om het effect van de behandeling te vergroten, kan er worden gekozen voor een fruitzuur peeling. Door fruitzuren worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd, waardoor de huid wordt gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. Door het afschilferen van de huid, word verstopping van de talgklieruitgang aangepakt. Aangemaakt talg kan hierdoor op een natuurlijke manier de huid verlaten. Wanneer de huid geneest, ontstaat er een gladdere, egalere huid met minder mee-eters en puistjes.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt? Dat is afhankelijk van de ernst van de acne. Iedere huid is anders. 

Acne behandelingen

 • Dit ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen In slechts 30 minuten.

  Wanneer je last hebt van veel onzuiverheden of acne, boek dan het uitgebreide d-tox ritueel. de extra tijd zal dan besteed worden aan het zuiveren en leeghalen van onzuiverheden ( comedonen, milia, pustels )

  30 minuten 

  Boek nu

 • Dit ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen In slechts 30 minuten.

  Wanneer je last hebt van veel onzuiverheden of acne, boek dan dit uitgebreide d-tox ritueel. de extra tijd zal dan besteed worden aan het zuiveren en leeghalen van onzuiverheden ( comedonen, milia, pustels )

  45 minuten

  Boek nu

 • In een expert behandeling op maat zit standaard: ( 30-35 minuten)
  * Uniek W-Skincare relax ritueel. 
  * huidanalyse
  * oppervlakte reiniging en peeling 
  * verzorging aangepast aan jouw huidtype
  * Crème Masker
  Samen kijken we waar we extra aandacht aan besteden, (ogen, hals decollete, mond ,rimpels, droogheid , roodheid, ect)

  De overige beschikbare tijd kan ingevuld worden met:

  * Massage, gezicht, decolleté, nek schouders  
  * onzuiverheden verwijderen (5-20minuten)
  * stylen wenkbrauwen (5-20 minuten)
  * verven wimpers/wenkbrauwen (20 minuten)
  * waxen overbeharing (5-20 minuten)
  * Suprème eyes treatment ( 15 minuten)
  * d-tox ritueel (15minuten)
  * Instituutmasker naar keuze (15-20) *uitgezonderd mille en mosaic modeling mask
  * carboxy CO2 masker (45minuten) in behandelingen vanaf 75 minuten 
  * Massage van hoofdhuid en oren
  * lichaamsmodule (peeling, of deelmassage) 15 minuten 
  * Expert massage  ( bindweefsel, lymfedrainage, shiatsu, pincement buccal) 
  Hoe langer de tijdsduur, hoe meer handelingen er verricht kunnen worden, hoe mooier het resultaat zal zijn.

  Boek nu

 • De Carboxy CO2 facial zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid.

  Zodra CO2 (koolstofdioxide) wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. Een verhoogde zuurstoftoevoer is essentieel voor de celstofwisseling.

  Het masker is een zuurstofboost voor je huid. Binnen het uur ziet jouw huid er beter uit.

  De textuur van de huid verbetert zichtbaar op een volledig veilig manier. De behandeling stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine.

  45 minuten

  Boek nu 

 • Dit d-tox ritueel is combinatie van krachtige glycolzuurpeeling met houtskool die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. 

  Reinigen van de huid, waarbij blackheads (mee-eters) en whiteheads (gesloten talgbultjes) verwijderd worden. Eventuele ontstekingen worden zorgvuldig met een naaldje aangeprikt en uitgedrukt zonder dat er littekens ontstaan. Door het tijdig verwijderen van mee-eters, wordt voorkomen dat er “nieuwe” puistjes ontstaan. 

  Bindweefselmassage om doorbloeding te stimuleren waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine en huideigen hyaluronzuur wordt bevorderd.Dit heeft een positief effect op onzuiverheden en acne.

  afsluitinende booster, serum en verzorging

  75 minuten

  Boek nu