Over mij 

Opleiding

Ik ben schoonheidsspecialiste met ruim 22 jaar ervaring en heb me medisch gespecialiseerd.  Na de drie jarige  opleiding alround schoonheidsspecialiste, heb ik nog de tweejarige  voortgezette opleiding gevolgd. Hier worden gespecialiseerde technieken aangeleerd, enkele onderdelen die aan bod kwamen zijn acne, bindweefselmassage, pincementmassage, lymfedrainage, camouflagetherapie, dermatologie (kennis van huidafwijkingen) en  medisch ontharen. Later heb ik hier  nog voedingsleer aan toegevoegd.  Een interessante nuttige aanvulling, omdat ik deze kennis kan inzetten in mijn behandelingen en life balance adviezen. 

Huid expert 

De laatste jaren heb ik me steeds verder ontwikkeld in huidverebeterende massage technieken en in mindfullness. zo heb ik behandelingen ontwikkeld die huidverbetering met diepe ontspanning combineren. Een perfecte combinatie, omdat weefsels alleen kunnen regeneren wanneer het parasympatisch systeem van het lichaam actief is. 

Visie

De oorzaak van een huidprobleem speelt zich meestal af op een dieper niveau in het lichaam.
Daarom krijg je in mijn salon behandelingen en adviezen die zowel van binnenuit als aan de buitenkant hun werk doen. Je hoeft echt geen agressieve behandelingen op de huid los te laten om een mooi resultaat te krijgen. Jouw huid verbeteren is mijn passie,  hoe mooi en fijn is het om dit te combineren ik met diepe ontspanning en well-being.

Huidveroudering is een natuurlijk proces, met die wetenschap is het vanzelfsprekend dat ook huidverjonging hierop gericht is. 

 

Schoonheidsspecialiste Raamsdonksveer

Schoonheidspecialiste Raamsdonksveer.

Over W-Skincare Raamsdonksveer

In de schoonheidssalon in Raamsdonksveer wordt gewerkt met huid verbeterende producten van Maria Galland, en KRX aeastetics. Door  gedegen behandelingen, op jouw huid afgestemde massagerituelen, hoogwerkzame stoffen,  en een persoonlijk programma voor thuis gaat de huid zelf weer optimaal werken. Hierdoor behalen we maximaal resultaat. 

Massage heeft veel positieve effecten op lichaam en geest, niet alleen fysiologisch maar ook psychologisch. Beide effecten zijn nauw met elkaar verbonden. Terwijl er intensief aan jouw huid gewerkt wordt kun jij heerlijk ontspannen en een ultieme wellness beleving ervaren. 

Schoonheidssalon Raamsdonksveer

Schoonheidssalon Raamsdonksveer

Aanpak op maat

Jouw huid is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Ook elke zone van jouw huid heeft haar eigen behoefte. Daarom kies ik voor een aanpak op maat.

Ervaring

Door de jaren heen heb ik mogen werken in aantal mooie instituten en heb ik veel ervaring op mogen doen met diverse merken en diversen behandelingen zoals microneedling , chemische peelings, diverse biopeelings en coagulatie. en heb ik met verscheidene apparaten kunnen werken  zoals bv IPL ontharing en xo cellplasma.

Raamsdonksveer  

In mijn schoonheidssalon in Raamsdonksveer  richt ik me op huidverbetering, de massages die ik aanbied zijn een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Er zijn vele  gespecialiseerde massagetechnieken die ik heel precies kan afstemmen op elk specifiek stukje huid. Massagetechnieken die huidverbetering bevorderen en je een gevoel van diepe ontspanning geven, met een zachte mooie uitstraling en een gezonde glow als direct gevolg. 

Ik volg meerdere cursussen en nascholingen per jaar om de kwaliteit van mijn dienstverlening te waarborgen.

 

Huidexpert Raamsdonksveer