Microneedling

microneedling|skinpen|raamsdonksveer

Skinpen microneedling

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan door middel van medische microneedling met de SkinPen.

Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt.

SkinPen microneedling biedt in vergelijking met andere microneedling systemen kortere hersteltijd en indrukwekkende betere behandelresultaten. Niet voor niets is Skinpen microneedling een van de meest populairste behandelingen van dit moment. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes.

U kunt medische microneedling ondergaan voor de behandeling tal van huidproblemen, maar ook voor algemene huidverbetering.

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens.

Prijzen Medische microneedling

Goed om te weten..

Er bestaan allerlei soorten microneedling-apparaten. Naast dat ervaring, nauwkeurigheid en persoonlijke begeleiding erg belangrijk zijn zijn voor een prettige ervaring met microneedling, is ook het type apparaat cruciaal.

Wat maakt skinpen zo veilig?

Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Het mechaniek van de SkinPen zit namelijk in de verwisselbare kop en de naalddiepte kan op de cartridge zelf ingesteld kan worden. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld en is optimale veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Bovendien beschikken de naaldcartridges over een veiligheidsmechanisme, dat ervoor zorgt dat elke naaldcartridge maar één keer gebruikt kan worden. De kans op kruisbesmetting (het overbrengen van andermans bloed en/of ziektes) is hierdoor 0%. 

Treatment kits

Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen: de Skinfuse Lift en de Rescue Calming Complex. Dit is in de prijs inbegrepen

Skinfuse is een huidverzorgingsregime specifiek ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met microneedling. Deze producten zorgen ervoor dat de huid na de behandeling precies de voeding krijgt die ze nodig heeft, zonder te worden blootgesteld aan mogelijk schadelijke ingrediënten of producten..

Skinpen|Raamsdonksveer