microneedling skinpen

Skinpen

Microneedling 2.0

De SkinPen behandeling is een medische microneedling behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Door middel van kleine, steriele naaldjes worden zuivere microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het huideigen wondgenezingsproces wordt aangezet. Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.

Goed om te weten

Er bestaan allerlei soorten microneedling-apparaten. Naast dat ervaring, nauwkeurigheid en persoonlijke begeleiding erg belangrijk zijn zijn voor een prettige ervaring met microneedling, is ook het type apparaat cruciaal.

*De SkinPen behandeling is intensiever maar niet gevoeliger. De downtime is minimaal en het resultaat maximaal. Wil je de beste behandeling voor jouw huidzorg dan kies je voor SkinPen. Wil je liever wat langerzamer opstarten, kies dan voor een 'gewone' microneedling behandeling.

*Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes.

*De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt.

*Treatment kits. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen: de Skinfuse Lift en de Rescue Calming Complex. Dit is in de prijs inbegrepen

Skinfuse is een huidverzorgingsregime specifiek ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met microneedling. Deze producten zorgen ervoor dat de huid na de behandeling precies de voeding krijgt die ze nodig heeft, zonder te worden blootgesteld aan mogelijk schadelijke ingrediënten of producten..

Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Het mechaniek van de SkinPen zit namelijk in de verwisselbare kop en de naalddiepte kan op de cartridge zelf ingesteld kan worden. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld en is optimale veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Bovendien beschikken de naaldcartridges over een veiligheidsmechanisme, dat ervoor zorgt dat elke naaldcartridge maar één keer gebruikt kan worden. De kans op kruisbesmetting (het overbrengen van andermans bloed en/of ziektes) is hierdoor 0%.

Éen van de unieke dingen van een SkinPenbehandeling is dat deze heel het jaar door uitgevoerd kan worden dus ook in de zomer! Een SkinPenbehandeling maakt de huid namelijk niet lichtgevoelig in tegenstelling tot andere celvernieuwende behandelingen. Uiteraard blij een goede SPF belangrijk om de huid te beschermen. Het grote voordeel van een behandeling met de SkinPen is het langdurige resultaat en de korte downtime. Na een behandeling blijft de huid tot een jaar nieuw collageen en elastine aanmaken!

Meer over veiligheid

De SkinPen maakt zichzelf een uniek microneedling systeem door de superieure naaldkwaliteit. Een steriele cartridge met kaarsrechte naaldjes van chirurgisch staal zorgen voor bewezen zuivere microkanaaltjes in de huid ..........

De SkinPen® Precision behandeling is geschikt voor alle huidtypen en toepasbaar op:

 • (Acne)littekens,
 • Fijne lijntjes en rimpels,
 • (De) pigmentatie,
 • Melasma,
 • Grove poriën,
 • Ruwe huidstructuur,
 • Milde rosacea 
 • Huidslapte

 

Prijzen Medische microneedling

 •  

  Microneedling 2.0. Gegarandeerd de beste resultaten en het veiligste apparaat op de markt.
  inclusief nazorgproducten voor de eerste dagen, en huidherstellend biocellulose masker tijdens behandeling. daarnaast ontvangt u een huidherstellend biocellulose  voor thuis. Het grote voordeel van een behandeling met de SkinPen is het langdurige resultaat en de korte downtime. Na een behandeling blijft de huid tot een jaar nieuw collageen en elastine aanmaken!

  De SkinPen® Precision behandeling is geschikt voor alle huidtypen en toepasbaar op:

  (Acne)littekens,
  Fijne lijntjes en rimpels,
  (De) pigmentatie,
  Melasma,
  Grove poriën,
  Ruwe huidstructuur,
  Milde rosacea 
  Huidslapte

  Boek nu

  *deze behandeling is in kuurvorm voordeliger. 

 • Microneedling 2.0. Gegarandeerd de beste resultaten en het veiligste apparaat op de markt.
  inclusief nazorgproducten voor de eerste dagen,  Het grote voordeel van een behandeling met de SkinPen is het langdurige resultaat en de korte downtime. Na een behandeling blijft de huid tot een jaar nieuw collageen en elastine aanmaken!

  De SkinPen® Precision behandeling is geschikt voor alle huidtypen en toepasbaar op:

  (Acne)littekens,
  Fijne lijntjes en rimpels,
  (De) pigmentatie,
  Melasma,
  Grove poriën,
  Ruwe huidstructuur,
  Milde rosacea 
  Huidslapte

  Boek nu

   

 • Laat ten tijde van jouw skinpen behandeling voordelig een extra gebied mee behandelen 

 • Voor een optimaal langdurig resultaat worden afhankelijk van het doel 3 tot 6 behandelingen 4 wekelijks aanbevolen. in kuurverband zijn de prijzen lager 

Aandachtspunten behandeling 
brochure skinpen 

Skinpen® precision premium treatment

Het natuurlijke genezingsproces word optimaal ondersteund met het verzachtende, verkoelende en kalmerende SkinPen Premium Biocellulose Masque.

zodat jij maximaal van de SkinPen resultaten kunt gaan genieten.