microneedling skinpen

Skinpen

Microneedling 2.0

De SkinPen behandeling is een medische microneedling behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Door middel van kleine, steriele naaldjes worden zuivere microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het huideigen wondgenezingsproces wordt aangezet. Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.

De SkinPen® Precision behandeling is geschikt voor alle huidtypen en toepasbaar op:

 • (Acne)littekens,
 • Fijne lijntjes en rimpels,
 • (De) pigmentatie,
 • Melasma,
 • Grove poriën,
 • Ruwe huidstructuur,
 • Milde rosacea 
 • Huidslapte

 

Wat de SkinPen® Precision behandeling uniek maakt.

Éen van de unieke dingen van een SkinPenbehandeling is dat deze heel het jaar door uitgevoerd kan worden dus ook in de zomer! Een SkinPenbehandeling maakt de huid namelijk niet lichtgevoelig in tegenstelling tot andere celvernieuwende behandelingen. Uiteraard blij een goede SPF belangrijk om de huid te beschermen. Het grote voordeel van een behandeling met de SkinPen is het langdurige resultaat en de korte downtime. Na een behandeling blijft de huid tot een jaar nieuw collageen en elastine aanmaken!

Goed om te weten

Er bestaan allerlei soorten microneedling-apparaten. Naast dat ervaring, nauwkeurigheid en persoonlijke begeleiding erg belangrijk zijn zijn voor een prettige ervaring met microneedling, is ook het type apparaat cruciaal.

Prijzen Medische microneedling

 •  

  Microneedling 2.0. Gegarandeerd de beste resultaten en het veiligste apparaat op de markt.
  inclusief nazorgproducten voor de eerste dagen, en huidherstellend biocellulose masker tijdens behandeling. daarnaast ontvangt u een huidherstellend biocellulose  voor thuis. Het grote voordeel van een behandeling met de SkinPen is het langdurige resultaat en de korte downtime. Na een behandeling blijft de huid tot een jaar nieuw collageen en elastine aanmaken!

  De SkinPen® Precision behandeling is geschikt voor alle huidtypen en toepasbaar op:

  (Acne)littekens,
  Fijne lijntjes en rimpels,
  (De) pigmentatie,
  Melasma,
  Grove poriën,
  Ruwe huidstructuur,
  Milde rosacea 
  Huidslapte

  Boek nu

  *deze behandeling is in kuurvorm voordeliger. 

 • Microneedling 2.0. Gegarandeerd de beste resultaten en het veiligste apparaat op de markt.
  inclusief nazorgproducten voor de eerste dagen,  Het grote voordeel van een behandeling met de SkinPen is het langdurige resultaat en de korte downtime. Na een behandeling blijft de huid tot een jaar nieuw collageen en elastine aanmaken!

  De SkinPen® Precision behandeling is geschikt voor alle huidtypen en toepasbaar op:

  (Acne)littekens,
  Fijne lijntjes en rimpels,
  (De) pigmentatie,
  Melasma,
  Grove poriën,
  Ruwe huidstructuur,
  Milde rosacea 
  Huidslapte

  Boek nu

   

 • Laat ten tijde van jouw skinpen behandeling voordelig een extra gebied mee behandelen 

 • Voor een optimaal langdurig resultaat worden afhankelijk van het doel 3 tot 6 behandelingen 4 wekelijks aanbevolen. in kuurverband zijn de prijzen lager 

Wat is het verschil met andere microneedling systemen?

 • De SkinPen is dé pen als het gaat om microneedling. De behandeling is intensiever maar niet gevoeliger. De downtime is minimaal en het resultaat maximaal. Wil je de beste behandeling voor jouw huidzorg dan kies je voor SkinPen. Wil je liever wat langerzamer opstarten, kies dan voor een 'gewone' microneedling behandeling. 
 • Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes.

 • De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt.

 • Treatment kits. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen: de Skinfuse Lift en de Rescue Calming Complex. Dit is in de prijs inbegrepen

  Skinfuse is een huidverzorgingsregime specifiek ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met microneedling. Deze producten zorgen ervoor dat de huid na de behandeling precies de voeding krijgt die ze nodig heeft, zonder te worden blootgesteld aan mogelijk schadelijke ingrediënten of producten..

Wat maakt skinpen zo veilig?

Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Het mechaniek van de SkinPen zit namelijk in de verwisselbare kop en de naalddiepte kan op de cartridge zelf ingesteld kan worden. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld en is optimale veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Bovendien beschikken de naaldcartridges over een veiligheidsmechanisme, dat ervoor zorgt dat elke naaldcartridge maar één keer gebruikt kan worden. De kans op kruisbesmetting (het overbrengen van andermans bloed en/of ziektes) is hierdoor 0%. 

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt een SkinPen behandeling?

  SkinPen medische microneedling maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van kleine naaldjes. Dit stimuleert de huid om meer collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid er gladder, stralender en gezonder uitziet.

  Is een SkinPen behandeling veilig?

  Ja, een SkinPen behandeling is veilig als het wordt uitgevoerd door een getrainde professional. Onze Huid+ Professionals zijn gecertificeerd door SkinPen, worden regelmatig bijgetraind en zijn volledig bekwaam in het veilig uitvoeren van deze behandeling.

  Wanneer zie ik het resultaat van een SkinPen behandeling?

  De resultaten van SkinPen medische microneedling zijn afhankelijk van jouw individuele huidconditie, maar je kunt meestal al  verbetering zien na één behandeling. Voor een optimaal, langdurig resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen.

  Is er een downtime na een SkinPen behandeling?

  Ja, er is een downtime (hersteltijd) na een SkinPen behandeling maar deze is een stuk korter ten opzichte van andere microneedling behandelingen. Je huid kan er na de behandeling rood uitzien en iets gezwollen zijn. Je kunt een lichte gevoeligheid ervaren, maar deze symptomen verdwijnen meestal binnen 48 uur. De treatmentkit die je meekrijgt na de behandeling bestaat uit 2 verzorgende crèmes die je huid verzachten en helpen te herstellen. Naast deze treatmentkit krijg je eveneens een extra Premium Biocellulose Masker mee om je huid thuis nog eens extra te kalmeren op de dag nadat je behandeld bent.  

  Is een SkinPen behandeling geschikt voor alle huidtypen?

  Een SkinPen behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

  Wat is het verschil tussen de SkinPen en de DermaPen?

  Een van de belangrijkste voordelen van de SkinPen is dat het apparaat werkt met een zeer geavanceerd mechanisme voor het bewegen van de naaldjes. Dit unieke door SkinPen ontwikkelde computerchip aangestuurde mechanisme, waarvan de kracht en snelheid zich continue aanpassen aan de weerstand van het huidweefsel, maakt het mogelijk om de naaldjes op een zeer gecontroleerde manier en tot de juiste diepte in de huid te bewegen. Daarnaast maakt SkinPen gebruik van super gladde en vlijmscherpe naaldjes van chirurgisch staal, waardoor er 0% kans is op beschadiging van het huidoppervlak. Beschadiging van het huidoppervlak leidt vaak tot een langere downtime en een verhoogd risico op ongewenste hyperpigmentatie! Bovendien heeft de SkinPen een onberispelijke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en hygiëne. 

  Wanneer mag ik na een SkinPen behandeling weer make-up dragen?

  Na 24 uur mag je weer make-up dragen. Omdat de SkinPen microkanaaltjes in de huid maakt, heeft de huid de eerste 24 uur nodig om zich te sluiten. In deze tijd mag wel de meegeleverde Skinfure Rescue Calming Complex worden aangebracht. Na 24 uur mag je weer make-up dragen. Let wel goed op dat je altijd minimaal SPF30 draagt.

brochure skinpen 
Aandachtspunten behandeling