Gezichtsyoga

Gezichtsyoga

controle over je gelaats spieren

Door gezichtsyoga worden de spieren in je gezicht steviger, kun je ze beter ontspannen en wordt je gezicht beter doorbloed. Het werkt als natuurlijke botox.” Hoe vaker je gezichtsyoga doet, hoe beter je de spieren in je gezicht leert kennen. Oefening baart kunst dus.

spieren bot en vetweefsel bepalen de vorm van ons gezicht.

Het bot en spierweefsel geeft samen met het vetweefsel vorm en contour aan je gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het bot en vetweefsel en worden spieren slapper. Buiten dat het regelmatig masseren van het spierweefsel belangrijk is om verslapping tegen te gaan is het ook raadzaam om spieroefeningen in het gezicht te doen. Door training worden spieren dikker en kunnen ze het volume in je gezicht verbeteren.

Train je gezicht fit.

Als je je stoort aan overhangende oogleden, verslapte wangen en kaaklijn, en je wil er op een natuurlijke manier iets aan doen. Dan kan gezichtsyoga heel goed helpen. We trainen vaak wel ons lichaam maar ons gezicht niet. Doe gezichtsyoga, stimuleer je doorbloeding en collageen aanmaak, verstevig je gezichtspieren en krijg een frissere, strakkere en jongere uitstraling met minder rimpels.

Probeer dagelijks enkele oefeningen uit te voeren, en begin langzaam, leer jezelf steeds een oefening goed aan, en als diie eenmaal goed gaat voeg je weer een nieuwe oefening toe.