Gezichtsyoga

Gezichtsyoga

controle over je gelaats spieren

Door gezichtsyoga worden de spieren in je gezicht steviger, kun je ze beter ontspannen en wordt je gezicht beter doorbloed. Het werkt als natuurlijke botox.” Hoe vaker je gezichtsyoga doet, hoe beter je de spieren in je gezicht leert kennen. Oefening baart kunst dus.

spieren bot en vetweefsel bepalen de vorm van ons gezicht.

Het bot en spierweefsel geeft samen met het vetweefsel vorm en contour aan je gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het bot en vetweefsel en worden spieren slapper. Buiten dat het regelmatig masseren van het spierweefsel belangrijk is om verslapping tegen te gaan is het ook raadzaam om spieroefeningen in het gezicht te doen. Door training worden spieren dikker en kunnen ze het volume in je gezicht verbeteren.

in deze blog deel ik voor vijf dagen een paar simpele korte oefeningen.

Train je gezicht fit.

Als je je stoort aan overhangende oogleden, verslapte wangen en kaaklijn, en je wil er op een natuurlijke manier iets aan doen. Dan kan gezichtsyoga heel goed helpen. We trainen vaak wel ons lichaam maar ons gezicht niet. Doe gezichtsyoga, stimuleer je doorbloeding en collageen aanmaak, verstevig je gezichtspieren en krijg een frissere, strakkere en jongere uitstraling met minder rimpels.

Het beste is om deze oefeningen gedurende een periode van 8 weken dagelijks te doen. Houd het daarna bij met 3-4 keer per week.


 

yoga maandag. train je hals en kaaklijn 

yoga dinsdag. start de dag met een glimlach.

yoga woensdag. Voor een mooie uitstraling en mooie glow

yoga donderdag, pak die kraaienpootjes aan

yoga vrijdag, Train je voorhoofd.