Huid verbeteren met massage

Huid verbeteren met massage

Je huid verbeteren met massages, kan dat?

Huidverbeterende massages zijn een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Ontdek hier het aanbod van verschillende massage specials voor gezicht hals en decolleté

Alle behandelingen bij W-Skincare staan voor huidverbetering, met de juiste technieken kunnen massages voor vele verschillende indicaties, huidproblemen en huidwensen ingezet worden. in deze blog beschrijf ik de meest geboekte specialistische massages in de salon.

Bindweefselmassage

Met een goede, manuele bindweefselmassage worden dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) bereikt. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en reduceert blokkades. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door het onderhuids bindweefsel op deze manier te stimuleren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. voor een stevigere huid en minder diepe rimpels. De huid krijgt een prachtige, gezonde gloed en je straalt!.

facelift, buccal massage

Toning, facelift, en bucal massage. Verschillende benamingen voor de zelfde gezichtsmassage, die het gezicht volume, souplesse en ontspanning geven. De spieren van de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden volledig manueel los gemasseerd. Wat deze zeer populaire massage nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.

Door alle spieren van je gezicht te bewerken, inclusief de binnenkant, ontstaat er een enorme ontspanning van het hele hoofd-, hals gebied. Er hoopt zich altijd veel spanning op aan de bovenkant van ons lichaam, wat heel lastig is om zelf te ontspannen en weg te krijgen. Deze massage helpt daar enorm bij. Het resultaat is, behalve die ontspanning, ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Een hele natuurlijke manier om huidveroudering te vertragen. 

Deze massage is geschikt voor iedereen, gewoon omdat het een hele fijne massage is,  Maar zeker  voor diegene die snel vastzittende nek en schouders heeft. Of mensen die klemmen met de kaak zullen hier heel blij van worden, want door dit (regelmatig) te masseren wordt het echt heel veel soepeler en meer ontspannen. Het werkt namelijk door op alle omliggende spieren.

Lymfedrainage

Manuele Lymfedrainage is een zachte massagevorm die het lymfestelsel stimuleert om vocht en afvalstoffen af te voeren. Het versterkt je afweersysteem en is stressverlagend. Deze massage is erg effectief om behandelingen bij ziektes te ondersteunen, overtollig lymfevocht af te voeren (bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie), om roodheid te verminderen of om spanning kwijt te raken.

Door het steeds herhalen en de lichte aanraking werkt lymfedrainage  diep rustgevend.  Zelfs de mensen die niet makkelijk kunnen relaxen bij een normale massage, zullen bij deze techniek een diepere ontspanning ervaren. Dat komt omdat er gewerkt wordt op het parasympatische zenuwstelsel, wat is gericht op rust en herstel van je lichaam. Je hartslag wordt geremd, je ademhaling wordt rustiger en je bloeddruk gaat naar beneden. Door de verbeterde afvoer van vocht en afvalstoffen verbetert je hele afweersysteem, en je huid wordt rustiger, en is beter bestand tegen veroudering door stress

Pincementmassage

De pincementsmassage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt zo de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en sterktes. Pincement is effectief bij de behandeling van acne, littekens, een minder doorbloede huid of verslapte huid. Je kunt met deze massage je huid uitstekend in conditie houden.

De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden worden in de huid geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden gereguleerd d.w.z. in balans gebracht.
Het beïnvloedt direct het innervatiesysteem en indirect de bloed- en lymfestroom. Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het bindweefsel, de werking tussen corium en epitheel, de elasticiteit van de bloedvatwanden, de werking van de klieren, en de chemische huishouding, en daardoor de regeneratie van de huid wordt gunstig beïnvloed. Daardoor ontstaat er een verbetering van het bindweefsel.

De massage wordt zonder tussenstof uitgevoerd. Het is een kort prikkelende knijptechniek in drie verschillende uitvoeringen en sterktes.