Mosaic modeling method

Mosaic modeling method

Dit is waarom het mijn nummer 1 behandeling is:
23 jaar geleden slaagde ik voor mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en begon ik mijn eerste baan bij een prachtige schoonheidssalon in Breda. Daar kreeg ik de kans om met Maria Galland te werken. Voor deze gelegenheid werd ik vijf dagen naar Brussel gestuurd om de producten, de filosofie en de behandelingen te leren. Het was een geweldige ervaring waar ik nog steeds met veel genoegen aan terugdenk.

Tijdens mijn tijd in Brussel maakte ik voor het eerst kennis met de Méthode Mosaïque Modelante. Het was een onvergetelijke beleving...

Dit biedt zoveel meer dan een klassieke gezichtsbehandeling.

Een modelagebehandeling wordt helemaal afgestemd op elk stukje huid afzonderlijk. De behandeling is echt bedoeld om je huid te activeren en specifieke problemen aan te pakken. Maar terwijl je die huidtransformatie ondergaat, word je helemaal in de watten gelegd. Ik ken geen enkele huidverbeterende behandeling die zo aangenaam is om te ondergaan als deze.

Heerlijke producten, zalige massages en dan het thermische masker...

Dit masker bevat slechts zes ingrediënten, zonder parfum en kleurstoffen, en wordt aangebracht over een dikke laag crème die speciaal is afgestemd op jouw huidtype. Met speciale modellerende technieken - eigenlijk weer een massage - vormt het masker een comfortabele cocon die zorgt voor een unieke ontspanningservaring. Terwijl het masker langzaam opwarmt, kan je huid de actieve bestanddelen absorberen voor een langdurig effect.

meer info