Méthode Mosaïque Modelante

Méthode Mosaïque Modelante

Waarom dit mijn nummer 1 behandeling is..

23 jaar geleden slaagde ik voor de opleiding schoonheidsspecialiste en starte ik mijn eerste baan in een mooie schoonheidssalon in breda. Hier mocht ik gaan werken met Maria Galland. Om hiermee te mogen werken mocht ik 5 dagen naar brussel om de producten, de filosofie en de behandelingen te trainen. Wat een super ervaring, ik denk hier nu nog steeds met veel plezier aan terug.

In Brussel maakte ik dus voor het eerst kennis met Méthode Mosaïque Modelante. Wat een beleving...

Dit bied zoveel meer dan een klasieke gezichtsbehandeling. 

Ik was als jong meisje al helemaal onder de indruk van de heerlijke producten van het merk, die geuren en texturen, Waar overigens voor mij nu nog steeds geen enkel merk aan kan tippen, maar dat ter zijde.

Een modelage behandeling word helemaal afgestemd op ieder stukje huid afzonderlijk. de behandeling is echt bedoeld om jouw huid te activeren en specifieke problemen op te lossen. Maar terwijl jij die huidtransformatie ondergaat word je helemaal in de watten gelegd. Ik Ken geen enkele huidverbeterende behandeling die zo fijn is om te ondergaan dan deze.

Zalige producten, heerlijke massages en dan het thermische masker...

dat masker bevat  slechts 6 ingrediënten, zonder parfum en kleurstoffen. en word over een dikke laag creme die is afgestemd op jouw huid aangebracht. met speciale modelerende technieken, weer een massage dus, het masker vormt een comfortabele cocon, voor een unieke ervaring van ontspanning. en terwijl deze langzaam opwarmd kan jouw huid de werkstoffen opnemen voor een langdurig effect.

een mooi aanbod voor jou..

 

Methode Mosaïque Modelante  Raamsdonksveer

Na 60 jaar vernieuwd Maria Galland haar iconische behandeling  

Maria Galland Paris vernieuwt deze legendarische huidbehandeling, voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beleving met respect voor hun huid, en zowel op korte als lange termijn zichtbare resultaten biedt.

Huidtransformatie na één behandeling,

Het Masque Modelant wordt aangebracht volgens een nauwkeurige, vakkundige choreografie van bewegingen. Het progressieve verwarmingseffect verhoogt de penetratie van de actieve ingrediënten. Uiteindelijk wordt het een stevige cocon, waardoor de huid de verzorgingsproducten kan opnemen voor een langdurig effect.

wij vieren deze lancering met een mooi kado voor jou..

wanneer jij de behandeling, lang of kort, boekt bij W-Skincare, ontvang je een loyaliteitskaart. wanneer jij in de periode februari tot 1 juli 3 keer de behandeling kiest, ontvang jij een pot NUTRI'VITAL MASQUE t.w.v. €101 cadeau