SKNGM

De next level behandeling voor een stralende strakke huid.

Work that face.

Ons gezicht telt meer dan 50 spieren welke allemaal op een uiterst secure manier met elkaar samen werken. SKNGM biedt een totaalconcept om tekenen van huidveroudering preventief, curatief en doelgericht aan te pakken. SKNGM is hiermee  een mooi natuurlijk alternatief voor botox en fillers.

SKNGM is de sportschool voor jouw huid! We zetten de huid actief aan het werk met onze high impact face work-outs. . Dit doen we met unieke manuele liftende en sculpting technieken. 

 

 

SKNtools

In deze treatment werk ik met een combinatie  van diepe strijkingen, klopbewegingen en liftende grepen om de huid en zijn spieren te stimuleren om meer collageen en elastine aan te maken. Daarnaast zal er veel aandacht zijn waar zich spanning of verslapping bevind in de gezichtspieren,  om daar doelgericht  de spanning te verhogen of juist juist te verlagen.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van specifieke manuele massagegrepen en meerdere tools zoals de SKNball en SKNsculp om het resultaat te verhogen.

Deze aanpak staat garant voor:

 • Verstrakte contouren,
 • een vollere, gladdere huid,
 • een algemeen jongere en ontspannen uitstraling
 • en een frisse glow.
 • meer volume,
 • celvernieuwing

 • Warming up 

De Warming Up is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. De Warming Up wordt zowel manueel als met behulp van de SKNball uitgevoerd.​

 • High impact workout 

Om zowel het bindweefsel als de spieren én de aanhechting van deze spieren te stimuleren worden intensieve grepen afgewisseld met face cardio. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Er wordt manueel en met de SKNsculpt gewerkt.​

 • ​​​​​​​Cool down 

Na de high impact work-out wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfen afgevoerd worden. Jij komt hierbij volledig tot rust.​​​​​​​​

​​​​​​​​

Behandeling in kuurvorm: de beste resultaten en veel voordeel.

gratis SKNTools bij aanschaf van een kuur.

SKNGM of Bindweefselmassage?

Naast SKNGM geef ik ook bindweefselmassage. Waar bindweefselmassage zich vooral richt op het verstevigen van het onderhuids bindweefsel en de aanmaak van collageen ligt bij SKNGM de focus op het verstevigen van de spieren in het gelaat. Omdat deze zogenaamde mimische spieren verweven zijn met de huid heeft SKNMG meer een liftende werking. 

SKNtools

De SKNtools spelen een belangrijke rol in de verschillende fasen van de work-out. Hieronder lees je waarom de SKNball en SKNsculpt essentieel zijn en hoe ze je helpen het optimale uit de huid en de behandeling te halen! 

SKNsculpt

De multifunctionele SKNsculpt heeft 6 verschillende randen met elk hun eigen toepassingstechniek en effect. De SKNsculpt maakt verklevingen in bindweefsel en onderliggende spieren los waardoor afvalstoffen en opgebouwde spanning in o.a. kaak, voorhoofd en wenkbrauwen (hoofdpijn, fronsrimpels) vrijkomen. Tegelijkertijd wordt de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De SKNsculpt is ook perfect voor het liften en sculpten van het gezicht en het ‘plumpen’ van fijne lijntjes. Dagelijkse massage van kaaklijn en jukbeenderen zorgt voor strakkere contouren en meer definitie. De massage bevordert bovendien de afvoer van afvalstoffen en vochtophopingen (vochtwallen) en de doorbloeding, wat weer zorgt voor betere opname van werkstoffen uit serums en crèmes. TIP: bewaar de SKNsculpt in de koelkast voor een verkoelende werking. Dit is tevens effectief bij wallen en donkere kringen; de kou helpt dit verminderen.

 • Lange zijde  Vermindert zwelling, bevordert lymfedrainage en contouring.
 • Cupido boog  Lift en sculpt het gezicht, helpt spanning los te laten.
 • Middelste zijde Definieert de jukbeenderen, bevordert lymfedrainage.
 • Kartelrand -Bevordert de bloedsomloop, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.
 • Korte zijde  Vermindert (vocht)wallen en wenkbrauw spanning.
 • Punt  Vermindert algehele spanning in het gezicht.

€49,95

SKNball

De SKNball faciliteert verschillende processen. Zo wordt deze aan het begin van de Warming Up gebruikt om de gezichtsspieren te ontspannen, zodat vervolgens verder kan worden gegaan met manuele grepen.  Door middel van verschillende stretchoefeningen wordt spanning effectief uit de spieren losgelaten. Op deze manier worden de huid, onderliggende spieren én aanhechtingen optimaal voorbereid op de High Impact work-out en de effectieve opname van crèmes en serums. Daarnaast is de SKNball een must have tool tijdens de Cool Down. Een speciale techniek met rolbewegingen – die tijdens de training wordt aangeleerd – zorgt ervoor dat afvalstoffen aan het einde van de behandeling gemakkelijk én versneld worden afgevoerd. Deze techniek wordt toegepast op gezicht, hals en decolleté. De SKNball bevordert:

 • Train De SKNball masseert huid en bindweefsel, maakt verklevingen los, bevordert de spierelasticiteit en -soepelheid en maakt de spieren tegelijkertijd strakker en sterker.
 • Relax De SKNball gaat spanningen in het voorhoofd, de wangen en kaak(spieren) tegen.
 • Detox De SKNball zorgt voor een zachte én effectieve massage. De verbeterde doorbloeding zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en opname van serums en crèmes.

€29,95

AOX therapy face oil drops

Een intensief voedende blend van 11 certified organic oliën en extracten die zorgen voor een shot aan antioxidanten, vitamines, aminozuren en essentiële vetzuren. Zij kalmeren de huid, beschermen tegen vrije radicalen en helpen de huidbarrière herstellen. Daarnaast krijgt de huid een energieboost en gezonde glow. Ook perfect te gebruiken in combinatie met onze SKNtools.

 •  Kalmeert en beschermt de huid tegen vrije radicalen
 •  Versterkt de vocht barrierelaag
 • Diep voedend en verfrissend
 • Perfecte grip op de huid tijdens het uitvoeren van de work-outs
 • Perfect te combineren met onze SKNtools
 • Vega

€39,95