Bedankt voor jouw vertrouwen!

Skinpoints

Mijn klanten beloon ik graag voor het getoonde vertrouwen in mij en mijn salon. Door middel van een spaarsysteem spaar jij bij elke behandeling skinpoints

Spaar in de salon voor korting op producten.

Bij elke €1,00 die je besteedt aan behandelingen ontvang je 1 skinpoint. Elk punt is €0,05 waard.

Waar kan ik mijn gespaarde punten terugvinden?

Na iedere behandeling wordt  jouw spaarpuntensaldo bijgewerkt..Je ontvangt van mij een bericht wanneer je €25 gespaard hebt. Je kunt jouw saldo altijd tussentijds bij mij opvragen

Hoe kan ik mijn spaarpunten inwisselen?

De spaarpunten zijn al vanaf 100 punten inwisselbaar in de salon voor korting op huidverzorgingsproducten, (niet voor geld). Het sparen en inwisselen van de punten is niet te combineren met lopende acties, kuurbehandelingen en/of aanschaf van reguliere cadeaubonnen.

Beloning voor het aanbrengen van nieuwe klanten!

Wanneer je een nieuwe klant aanbrengt die na een behandeling ook een vervolgafspraak boekt, ontvang je 100 spaarpunten. Deze punten worden bij jouw spaarsaldo opgeteld nadat de nieuwe klant in de salon is geweest voor de behandeling.

Punten* Korting

100punten € 5,00
150punten € 7,50
200 punten €10,00

*De spaarpunten zijn per 100 punten inwisselbaar met een maximum van 500 punten (€25,00) per factuur.

Goed om te weten..

Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd wijzigen.

Spaar €25 euro en geef deze cadeau.*

Wil jij liever geen product aanschaffen, dan mag je jouw punten cadeau geven *aan een nieuwe klant, in de vorm van een voucher. (max €25) deze word dan uiteraard mooi ingepakt, net als wanneer jij zonder punten een cadeaubon koopt.