stress release treatment

Stress Release Treatment biedt een uitgebreide behandeling die zich richt op ontspanning en het tot rust brengen van lichaam en geest. Tijdens deze behandeling wordt je huid intensief verzorgd, waardoor vermoeidheidstekenen van je gezicht verdwijnen en je huid weer gaat stralen.

Emoties en spanningen kunnen zich in het lichaam vastzetten. Tijdens rustperiodes heeft het lichaam de kans om deze spanningen op te ruimen, maar helaas is dit proces vaak verstoord omdat velen van ons niet meer de regelmatige rust vinden die we nodig hebben; we zitten teveel in ons hoofd.

Met de Stress Release behandeling brengen we je naar een staat van rust binnen je zenuwstelsel.

Voorafgaand aan de behandeling vind er een korte intake plaats, zodat ik gericht op wat jij aangeeft kan behandelen, in stilte..

  • Diepe stretchtechnieken helpen het spierweefsel te ontspannen.
  • Welkomsritueel met rugmassage: Met mood boosting geurbeleving, laat spanning van je afglijden.
  • Diepe reiniging: begin met een frisse zuivere huid
  • Peeling: weg met dode huidcellen
  • Hoofdhuidmassage: totale ontspanning
  • Stress release massage: Stimuleert de doorbloeding, en voert afvalstoffen af.
  • Voedend masker:Voedt en hydrateert de huid intesief

De spieren in je gezicht krijgen rust, je huid wordt verzorgd en gevoed, en je uitstraling wordt weer zacht en vriendelijk.

Je zult een ontspanning ervaren die door het hele lichaam voelbaar is.

75 minuten €99

momenteel telt er een tijdelijke aanbieding: Bij deze behandeling ontvang je een hydra global discovery set twv €29,95 gratis

 

hydra global discovery set twv €29,95 gratis

In juni ontvang jij deze set producten gratis bij een stress releasse treatment

Goed om te weten...

Er bouwt zich vaak veel spanning op in de spieren van de hals, nek en het gezicht. Waardoor deze ze verkrampen en stijf worden, wat kan leiden tot een afname van collageen. Dit kan huidproblemen en (voortijdige) veroudering van de huid veroorzaken. Verkrampte gezichtsspieren kunnen vaak een bezorgde of vermoeide uitdrukking geven.