anti ageing

Maria Galland signatuur behandelingen 

Speciaal  om aan de behoeften van de huid te voldoen, heeft Maria Galland Paris unieke behandelingen ontwikkeld, die performante professionele producten combineren met 100% manuele massagetechnieken.

Authentieke schoonheid is tijdloos: een vrouw kan op elke leeftijd mooi zijn.
Ik kies ervoor om te werken met Maria Galland omdat dit merk voor absolute huidverbetering gaat en een fantastische beleving in de salon biedt.

 

Mariagalland|behandeling|Raamsdonksveer

Leuk om te weten..

De werkzame stoffen in producten voor huidverbetering zijn vele malen hoger geconcentreerd dan de meeste andere producten. De werkstoffen (peptiden) kunnen dieper in de huid en kunnen zo de basaalcellen laag stimuleren. de  levende laag wordt hierdoor een stuk voller en gezonder.

Je huid heeft een respectvolle skincareroutine nodig die is afgestemd op haar behoeften.

De Maria Galland signatuur behandelingen zijn ingedeeld in essentials en better aging treatments.

 • De essential treatments zijn erop gericht om de huidconditie te verbeteren, denk hierbij aan droogte, vochttekort, irritaties en roodheid.
 • Bij de anti-aging treatments ligt de focus op het vertragen van het huidverouderingsproces, door gebruik van anti aging peptiden en intensievere massage technieken.
 • Alle treatments dragen bij aan en het verhogen van jouw welzijn, en bieden een ultiem moment van ontspanning

Maria Galland better aging treatments

 • Deze verkwikkende, 75 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint.

  Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. 

  Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

  Boek nu

   

   

 • De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor  Lift'Expert, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest  te resetten.

  75 minuten

  Boek nu 

 • Vernieuwt onmiddellijk de rijpere huid door een combinatie van werkzame producten. De huid is soepeler, zichtbaar gladder, goed gevoed en straalt

  Een massage die lymfedrainage, shiatsu en bindweefselmassage combineert. Anti-aging werkstoffen in de activ'age producten bieden de rijpere huid voeding en herstel. Luchtige en verfrissende texturen ontdoen de huid van een trekkerig en droog gevoel, zonder een filmlaag achter te laten. Dankzij het ‘HOT CLIMATE APPROVED’ label perfect voor vrouwen met overgangs klachten.

  Speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

  75 MIN

  Boek nu 

 • Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: 

  ervaar de kracht van goud in een ultiem ritueel. met uitzonderlijke massage technieken en een heerlijk masker met hydrogel textuur. Een combinatie van langzame diepe ontspannende grepen gecombineerd met anti-aging technieken.

  Er word gebruik gemaakt van de 1000 mille serie van Maria Galland. Alle mille producten bevatten een cocktail van werkstoffen die de huidactiviteit stimuleren.

  90 minuten

  boek nu 

 • De iconische, ultra-gepersonaliseerde behandeling met een spectaculair liftend effect. Voor een zichtbaar jongere en stevigere huid, geherdefinieerde gezichtscontouren en een stralende teint. 

  Deze behandeling is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker, 90 minuten anti-aging lifting massage ritueel,en insluizen van werkstoffen.

  resultaat, natuurlijke glow, gelifte huid, en diepe hydratatie de ultieme behandeling voor ons welzijn.

  Boek nu 

   

Maria Galland essentiel treatments

 • Gechikt voor elke huid en elke leeftijd.

  De huid wordt intensief gehydrateerd, voller, gerevitaliseerd en stralend. De huid is soepel, zacht en glad, heeft nieuwe energie gekregen en tekenen van vermoeidheid lijken verminderd.

  Ervaar hydra global producten tijdens dit 75 minuten durend massage ritueel

  boek nu

 • Voor de droge tot zeer droge huid.

  Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging.

  De combinatie van de Nutri'vital-producten met de bekende Essentiële Maria Galland Massage voedt, revitaliseert en biedt comfort; de huid wordt weer zacht, fluweelachtig en straalt van schoonheid.

  75 minuten genieten!

  boek nu

   

 • Een professionele behandeling voor gevoelige en reactieve huidtypen

  voor de meest gevoelige en reactieve huidtypen. 60 minuten intense ontspanning en rust om de huid te regenereren, te ontspannen en te kalmeren.

  een professionele techniek die ontspannende en ontstressende bewegingen combineerd. beleef deze behandeling en maak kennis met onze sensi'repair producten

  60 minuten ontspannen

  boek nu

 • Dit ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen In slechts 30 minuten.

  Wanneer je last hebt van veel onzuiverheden of acne, boek dan dit uitgebreide d-tox ritueel. de extra tijd zal dan besteed worden aan het zuiveren en leeghalen van onzuiverheden ( comedonen, milia, pustels )

  45 minuten

  Boek nu

 • Dit ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen In slechts 30 minuten.

  Wanneer je last hebt van veel onzuiverheden of acne, boek dan het uitgebreide d-tox ritueel. de extra tijd zal dan besteed worden aan het zuiveren en leeghalen van onzuiverheden ( comedonen, milia, pustels )

  30 minuten 

  Boek nu

 • Een specifieke oogbehandeling die rimpels opvult, de oogcontouren gladstrijkt en wallen en donkere kringen vermindert.

  • Een 100 % manuele drainerende massage van de oogzone
  • Vitaliserend en verkoelend algenmasker voor de tere oogzone.
  • Als optimale anti-rimpel behandeling wordt onder dit oogmasker een rijke essence gebruikt. 

  Sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen en zwellingen en kringen onder de ogen verzachten. De oogmodelage kan gemakkelijk in een andere  behandeling worden geïntegreerd. (€25) Een zalige boost met zichtbaar effect. 

   

Goed om te weten..

Een gezonde huid voelt niet droog, niet te vet en is goed gehydrateerd. daardoor is ze niet of minder vatbaar voor zaken als bijvoorbeeld eczeem en puistjes. Door je huid op de juiste manier te verzorgen is deze beter weerbaar tegen de schadelijke effecten van vervuiling en de zon. Hiermee houd je je huid langer stevig en stralend.

Expert massage treatments 

Ervaar de unieke combinatie van huidverbetering en ontspanning bij W-Skincare. Tijdens de massage voel ik welke spieren spanning vasthouden en waar het weefsel verkleeft is. Hier besteed ik extra aandacht aan.