Goed voor je huid, sapjes bomvol antioxidanten.

Goed voor je huid, sapjes bomvol antioxidanten.

Waarom zou je sapjes met antioxidanten drinken?

De belangrijkste reden om te zorgen dat je voldoende antioxidanten binnenkrijgt, is dat deze vrije radicalen in je lichaam afvangen.

Als er op bepaalde plekken teveel vrije radicalen aanwezig zijn, kunnen ze schade toebrengen aan je cellen en weefsels. Antioxidanten zijn gezond omdat ze helpen schade aan cellen en weefsels te voorkomen. doordat ze  deze vrije radicalen dus bestrijden. Op deze manier dragen ze onder andere bij aan de bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling en uv-straling. Zorgen dat je voldoende antioxidanten binnenkrijgt is dus een goede manier om je cellen en weefsels te helpen om gezond te blijven.

Wat doen antioxidanten voor je huid?

Ook in de weefsels van je huid kunnen antioxidanten bescherming bieden tegen vrije radicalen. Deze kunnen onder andere ontstaan als gevolg van luchtvervuiling en uv-straling. Een dieet met voldoende antioxidanten is dus een goede manier om de gezonde cellen en weefsels in je huid van binnenuit te verzorgen en beschermen.

Welke antioxidanten vind je in welke groenten en vruchten?

  • Vitamine C komt van nature voor in bijvoorbeeld broccoli, spruitjes, bloemkool, citrusvruchten, bieten, bloemkool, kiwi, aardbeien, zoete aardappel, tomaten en paprika.                                                                                                                                                                      
  • Vitamine E vind je in avocado, (snij)bieten, rapen, rode pepers en spinazie (in gekookte vorm).
  • Vitamine B1, seleen, zink, koper en mangaan vind je veel in granen, zaden, noten, peulvruchten en dierlijke producten zoals vis en schaaldieren, (rund)vlees, kip, bruine rijst, pompoenpitten, sesamzaad, kikkererwten en linzen. 

Wil je wel profiteren van de gezondheidsvoordelen van sapjes met antioxidanten, maar heb je geen tijd om ze zelf te maken? Bestel ze dan net als ik makkelijk en snel bij Sapje.  Antioxidantenbommetjes vind je terug in: Gembershot, Antioxidant shotje,en Ron’s sapje. 

Met deze sapjes, shotjes en smoothies krijg je toch een heel scala aan antioxidanten binnen. Omdat de sapjes en soepjes meteen na bereiding worden ingevroren, blijven deze op een natuurlijke manier behouden. Het enige wat jij hoeft te doen, is ze te ontdooien en op te drinken. Probeer het nu!

bestel hier jouw sapje

check ook zeker FRESH wortelsap. Een super lekker sapje gemaakt van wortel,venkel,appel,grapefruit,munt,salie,gember,kaneel

Wortelsap is ontzettend goed voor je huid. Dit komt door de hoeveelheid Retinol in de wortels. Retinol is onder andere goed voor het herstellend vermogen van je huid en de verzorging van binnenuit. Door op regelmatige basis deze stof binnen te krijgen, zul je zien dat een gezonde huid op een natuurlijke manier in stand gehouden wordt,

Meer artikelen

6 Don’ts mbt Reiniging van je Huid

 

Ontdek de 'don'ts' om te vermijden voor een gezonde glow:

1. Micellair Water zonder Afspoelen 

· Don't: Vertrouw op micellair water zonder het af te spoelen met water.

· Waarom? Micellen kunnen op de huid blijven en irriteren zonder een grondige spoeling.

2. Alkalische Zeep Ramp 

· Don't: Gebruik klassieke zeep met een hoge alkalische pH-waarde.

· Waarom? Een verhoogde pH-waarde verstoort de huid en versnelt het verouderingsproces.

3. Reinigen met Alleen Water - Een Misvatting 

· Don't: Denk dat alleen water voldoende is om je huid te reinigen.

· Waarom? Vergelijk het met het schoonmaken van potten zonder zeep; water alleen volstaat niet. Net zoals in de douche: zonder reinigingsproduct blijven onzuiverheden ook op je huid achter.

4. Doekjes als Hoofdreiniger 

· Don't: Vertrouw volledig op reinigingsdoekjes voor je dagelijkse reiniging.

· Waarom? Doekjes verwijderen oppervlakkig vuil maar kunnen irriterende ingrediënten bevatten en je huid gevoelig maken.

5. Make-uploos Betekent Niet Reinigingsvrij 

· Don't: Overslaan van reiniging omdat je geen make-up draagt.

· Waarom? Aangepaste reinigingsproducten verwijderen overtollig talg, vervuiling en zweet, waardoor je huidkwaliteit blijft.

6. Enkel Lotion in de Ochtend 

· Don't: Vertrouw alleen op lotion in de ochtend voor je huidverzorging.

· Waarom? Een lotion brengt de pH in balans, maar een specifiek reinigingsproduct verwijdert dieperliggende onzuiverheden.

Vermijd deze 'don'ts' en werk aan een stralende huid met een complete, doordachte verzorgingsroutine! 


 

Méthode Mosaïque Modelante

Waarom dit mijn nummer 1 behandeling is..

23 jaar geleden slaagde ik voor de opleiding schoonheidsspecialiste en starte ik mijn eerste baan in een mooie schoonheidssalon in breda. Hier mocht ik gaan werken met Maria Galland. Om hiermee te mogen werken mocht ik 5 dagen naar brussel om de producten, de filosofie en de behandelingen te trainen. Wat een super ervaring, ik denk hier nu nog steeds met veel plezier aan terug.

In Brussel maakte ik dus voor het eerst kennis met Méthode Mosaïque Modelante. Wat een beleving...

Dit bied zoveel meer dan een klasieke gezichtsbehandeling. 

Ik was als jong meisje al helemaal onder de indruk van de heerlijke producten van het merk, die geuren en texturen, Waar overigens voor mij nu nog steeds geen enkel merk aan kan tippen, maar dat ter zijde.

Een modelage behandeling word helemaal afgestemd op ieder stukje huid afzonderlijk. de behandeling is echt bedoeld om jouw huid te activeren en specifieke problemen op te lossen. Maar terwijl jij die huidtransformatie ondergaat word je helemaal in de watten gelegd. Ik Ken geen enkele huidverbeterende behandeling die zo fijn is om te ondergaan dan deze.

Zalige producten, heerlijke massages en dan het thermische masker...

dat masker bevat  slechts 6 ingrediënten, zonder parfum en kleurstoffen. en word over een dikke laag creme die is afgestemd op jouw huid aangebracht. met speciale modelerende technieken, weer een massage dus, het masker vormt een comfortabele cocon, voor een unieke ervaring van ontspanning. en terwijl deze langzaam opwarmd kan jouw huid de werkstoffen opnemen voor een langdurig effect.

een mooi aanbod voor jou..

 

W-Skincare Raamsdonksveer geeft een glimlach cadeau

Uiterlijke verzorging bij kanker 

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook beter! Daarom organiseert Look Good Feel Better in de maand februari 2023 voor de zevende keer de landelijke actie ‘Geef een Glimlach Cadeau’.

Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. 
Deze actie duurt de hele maand februari.

Geef een glimlach cadeau

Ik doe  graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “ het uitgangspunt van mijn behandelingen is dat iedereen kan stralen, iedereen kan er op elke leeftijd mooi uitzien. 

Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Daar ben ik me van bewust, ook het ziek zijn en je niet goed voelen kan zijn weerslag hebben op je uitstraling  Soms zijn een paar tips al genoeg om je weer te laten stralen. Het mooie van dit ontspanningsmoment, is dat het direct helpt om even lekker op te laden, even niks, jezelf in de watten laten leggen.  

Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

W-Skincare geeft ontspanningsmomenten cadeau


In de maand februari geeft W-Skincare Raamsdonksveer 5 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite  www.geefeenglimlachcadeau.nl  Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!