Maria Galland behandeling

Maria galland behandelingen

Speciaal  om aan de behoeften van de huid te voldoen, heeft Maria Galland Paris unieke behandelingen ontwikkeld, die performante professionele producten combineren met 100% manuele massagetechnieken.

Ik kies ervoor om te werken met Maria Galland omdat dit merk voor absolute huidverbetering gaat en een fantastische beleving in de salon biedt.

gezichtsbehandeling | vochtarme huid | Raamsdonksveer

Hydra global treatment

Deze  behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie. De huid ziet er direct voller frisser en stralender uit, en droogterimpels lijken verminderd.

Instrumentele studie*: + 36 % hydratatie van de huid na 1 behandeling.

liftende gezicht behandeling Raamsdonksveer | W-Skincare

Lift expert treatment

Lifting behandeling met een innovatieve sculpting massage die de huid onmiddellijk voller en steviger maakt. Rimpels worden verminderd en gezichtscontouren meer gedefinieerd.

gezichtsbehandeling | vermoeide huid | Raamsdonksveer

Lumin éclat treatment

Verkwikt onmiddellijk de vermoeide huid en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling. De eerste rimpels worden verminderd en de teint oogt en voelt zijdezacht en egaal aan. 

Mosaic Modeling Method Raamsdonksveer | W-Skincare

Mosaic modeling method

Deze behandeling is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker, 90 minuten anti-aging lifting massage ritueel,en insluizen van werkstoffen.

resultaat, natuurlijke glow, gelifte huid, en diepe hydratatie de ultieme behandeling voor ons welzijn.

pro-aging | gezichtsbehandeling | Raamsdonksveer

Activ'age treatment

Vernieuwt onmiddellijk de rijpere huid door een combinatie van werkzame producten. De huid is soepeler, zichtbaar gladder, goed gevoed en straalt van schoonheid.

Mille treatment

Ervaar de kracht van goud in een ultiem ritueel. Met uitzonderlijke massage technieken en een heerlijk masker met hydrogel textuur. Een combinatie van langzame diepe ontspannende grepen gecombineerd met anti-aging technieken.

Reinigende gezichtsbehandeling | Raamsdonksveer | W-Skincare

D-tox treatment

Zuivert de huid grondig voor een heldere en gezond uitziende teint. Onzuiverheden, olie en toxines die de poriën verstoppen worden verwijderd zonder de huid te veel uit te drogen, waardoor deze zacht, fris en stralend wordt.

nutri'vital treatment | Raamsdonksveer

Nutri'vital

Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging. De huid is gevoed, uitgerust en gerevitaliseerd en wordt soepel, fluweelzacht en stralend mooi. 

Lumfedrainage ogen| W-Skincare

Supreme eyes treatment

Een specifieke oogbehandeling die rimpels opvult, de oogcontouren gladstrijkt en wallen en donkere kringen vermindert.

sensi repair treatment

Een professionele behandeling voor gevoelige en reactieve huidtypen, die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.

Maria galland expert

Maria Galland staat voor hoogwaardige cosmetica, waarin innovatieve wetenschappelijke inzichten en effectieve werkwijzen  op het hoogste niveau met elkaar gecombineerd worden. Unieke werkstoffen die zoveel mogelijk afkomstig zijn uit de natuur, garanderen optimale verdraagzaamheid. 

Een absoluut top product dat huidverbetering combineert met wellness en selfcare. Bij W-Skincare geniet je van de weldadige texturen, heerlijke geuren en massages, en laat je je adviseren over welke producten je thuis kunt gebruiken om de resultaten van de behandeling te versterken."