Hoe krijg je lange wimpers

Hoe krijg je lange wimpers

Hoe krijg ik langere wimpers?

volle en sterke wimpers willen we allemaal. Heb jij van nature geen  lange wimpers? Dan heb je je vast weleens afgevraagd of je daar iets aan kan doen. In deze blog zet ik enkele tips op een rij.

Tip 1. Verwijder oogmake-up voor het slapen, altijd.

Voorkom dat je wimpers afbreken gedurende de nacht. Om langere wimpers te krijgen, moet je er voor zorgen dat de wimpers in optimale gezondheid zijn zodat ze hun maximale lengte kunnen bereiken.  Verwijder daarom altijd oogmake-up voordat je gaat slapen. Hiermee voorkom je dat wimpers onnodig afbreken.

Tip 2. Reinig de wimpers op een milde wijze

Kies voor een goede make-up remover die op een zachte wijze oogmake-up gemakkelijk kan verwijderen. Breng wat make-up remover aan op een wattenschijfje en leg dit even op de ogen neer, laat de remover even haar werk doen en verwijder de make-up met zachte bewegingen.

De make-up remover die ik gebruik op basis van panthenol, allantoïne en jojoba olie lost alle make-up zachtjes op, (zelfs lang houdbare en waterproef soorten). kalmeert de huid  en maakt haar schoon, zacht en soepel. En deze verzorgt ook direct jouw wimpers.

Tip 3. Skip waterproof mascara

Omdat waterproof producten vaak lastiger te verwijderen zijn, kan dit er voor zorgen dat wimpers  afbreken wanneer je te hard zou boenen. . Kies daarom liever voor een niet waterproof mascara variant als waterproof niet noodzakelijk is. , of wat dacht je van een mascara met verzorgende ingrediënten? Er bestaan mascara’s die de wimpers er voller en langer uit laten zien en daarnaast verzorgende ingrediënten bevatten om de wimpers te voeden en te versterken.

la base mascara, Maria Galland

Deze basis, die vóór de mascara wordt aangebracht, vermenigvuldigt het effect ervan en verzorgt de wimpers. Het geeft lengte en volume aan je wimpers. De blauwe pigmenten intensiveren de kleur van de mascara voor een intenser effect en een nog beter gedefinieerde oogopslag. Het extra fijne borsteltje vangt zelfs de kleinste wimpers op.

Tip: Breng de basis aan op je wimpers als eerste stap voor je dagelijkse mascara. Het extra fijne borsteltje vangt zelfs de kleinste wimpers op.

Tip 4. Gebruik een wimperserum

Het verzorgen van de wimpers met een wimperserum kan de manier zijn om jouw wimpers langer te laten ogen. en beter te laten groeien.  Met een een serum zoals nanolash verbeter je de gezondheid van de natuurlijke wimpers voor voller en langer ogende wimpers. je gebruikt het serum gedurende 30 dagen elke avond, na die periode gebruik je het 2 keer per week voor onderhoud. Dag korte wimpers! 

Tip 5. Wimperverf

Onderschat de kracht van wimperverf niet! Veelal hebben de wimpers van nature lichter gekleurde uiteindes. Door de wimpers te verven maak je de wimpers donkerder en lijken de wimpers dus iets langer en voller.  bek jij wimpers verven als extra module op een gezichtsbehandeling? dan betaal je 50% minder.