Toning facelift en buccal massage

Toning, facelift, en bucal massage. Verschillende benamingen voor de zelfde gezichtsmassage, die het gezicht volume, souplesse en ontspanning geven. De spieren van de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden volledig manueel los gemasseerd. Wat deze zeer populaire massage nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.

Door alle spieren van je gezicht te bewerken, inclusief de binnenkant, ontstaat er een enorme ontspanning van het hele hoofd-, hals gebied. Er hoopt zich altijd veel spanning op aan de bovenkant van ons lichaam, wat heel lastig is om zelf te ontspannen en weg te krijgen. Deze massage helpt daar enorm bij. Het resultaat is, behalve die ontspanning, ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Een hele natuurlijke manier om huidveroudering te vertragen. 

Deze massage is geschikt voor iedereen, gewoon omdat het een hele fijne massage is,  Maar zeker  voor diegene die snel vastzittende nek en schouders heeft. Of mensen die klemmen met de kaak zullen hier heel blij van worden, want door dit (regelmatig) te masseren wordt het echt heel veel soepeler en meer ontspannen. Het werkt namelijk door op alle omliggende spieren.

W-Skincare adviseert een kuur van vijf behandelingen te boeken voor het ultieme resultaat. 

45 MIN
€62,50

buccal massage Raamsdonksveer