Uv-stralen. Blauw licht en vervuiling

Uv-stralen. Blauw licht en vervuiling

UV-stralen, blauw licht, en vervuiling.

De huid wordt dagelijks geconfronteerd met agressieve invloeden van buitenaf: UV-stralen, blauw licht en vervuiling. Deze hebben een schadelijk effect op de huid en blootstelling op lange termijn kan tekenen van huidveroudering versnellen.

Het is goed om jouw huid van jongs af aan te beschermen tegen de zon, de huid onthoud alles waardoor schade zich jaar na jaar kan opstapelen. Het kan tientallen jaren duren voordat de gevolgen van huidschade zichtbaar worden.

ONTDEK DE NIEUWE UNI’PERFECT BESCHERMING

Om deze 3 belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering te bestrijden presenteert Maria Galland Paris  haar nieuwe multi-beschermende troef, UNI’PERFECT SPF 50+ of UNI’PERFECT SPF 30.

Een luchtige fluïde, de perfecte ”final touch” van het huidverzorgingsritueel. De intelligente werkstoffen combineren een veelzijdige bescherming en een huidperfectionerend effect. De huid wordt beschermd dankzij het Photo-ProtectMG complex, pigmentvlekken worden verminderd dankzij vitamine B3 en de teint wordt geëgaliseerd dankzij het extract van witte pioenroos.
De lichte, vloeibare textuur smelt op de huid als een onzichtbare sluier – een ideale make-up basis.

UNI’PERFECT BESCHERMT DE HUID TEGEN DAGELIJKSE AGRESSIES EN ONTHULT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID

Uni’Perfect biedt de meest complete bescherming dankzij een uniek complex verrijkt met actieve ingrediënten die de huid beschermen en de teint egaliseren.
De huidtextuur wordt geëgaliseerd, de huid wordt gehydrateerd en beschermd. Het verschijnen van pigmentvlekken wordt verminderd. De Uni’Perfect fluïde is verkrijgbaar in SPF30 en SPF50+ en vormt tevens een uitstekende basis voor make-up.

Benieuwd of jij ook zo enthousiast bent van deze nieuwe multi protector? Voel je dan welkom om deze bij ons te komen voelen en aan te brengen.