W-Skincare Raamsdonksveer geeft een glimlach cadeau

W-Skincare Raamsdonksveer geeft een glimlach cadeau

Uiterlijke verzorging bij kanker 

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook beter! Daarom organiseert Look Good Feel Better in de maand februari 2023 voor de zevende keer de landelijke actie ‘Geef een Glimlach Cadeau’.

Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. 
Deze actie duurt de hele maand februari.

Geef een glimlach cadeau

Ik doe  graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “ het uitgangspunt van mijn behandelingen is dat iedereen kan stralen, iedereen kan er op elke leeftijd mooi uitzien. 

Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Daar ben ik me van bewust, ook het ziek zijn en je niet goed voelen kan zijn weerslag hebben op je uitstraling  Soms zijn een paar tips al genoeg om je weer te laten stralen. Het mooie van dit ontspanningsmoment, is dat het direct helpt om even lekker op te laden, even niks, jezelf in de watten laten leggen.  

Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

W-Skincare geeft ontspanningsmomenten cadeau


In de maand februari geeft W-Skincare Raamsdonksveer 5 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite  www.geefeenglimlachcadeau.nl  Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!