Waxen of Harsen

Waxen of Harsen

waxen is de meest effectieve manier van ontharen.

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug. Leuk extraatje, met de behandeling worden alle dode huidcellen verwijderd, en word de huid voor en na behandeld met verzachtende oliën. Een perfecte behandeling voor een super zachte gladde huid.

Benen, armen, oksels, bikinilijn rug, buik en gezicht. Overal waar haar zit kan gewaxt worden. W-Skincare heeft verschillende waxsoorten en technieken in huis. er zijn immers vele verschillende huid en haar types die allemaal een andere techniek vragen voor het allerbeste resultaat. 

Natuurlijk wil jij ook super glad en zacht de zomer in, boek op tijd jouw afspraak, de allermooiste resultaten worden bereikt na minimaal 2 keer waxen. 

Harsbehandelingen in het gezicht, oksels en bikinilijn worden door mij uitgevoerd met Lycon wax.
Lycon wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren snel en effectief mee kunt waxen (1mm!) Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Hoe werkt het?

De wax van LYCON Precision Waxing is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de LYCON waxen hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan uw huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

kort samen gevat.

-Vrijwel pijnloze, supersnelle wax behandelingen voor zowel vrouwen als mannen
-Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
-De waxen worden in een heel dunne laag aangebracht op lage temperaturen
-Mild, verzorgend en zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
-Langdurig haar vrije en zachte huid zonder stoppels
-Geen wax restjes op de huid na de behandeling
-Een keuze uit een wax behandeling met of zonder strips
-Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij de onweerstaanbare aromatische geur belevingen