Pincement massage

De pincementsmassage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt zo de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en sterktes. Pincement is effectief bij de behandeling van acne, littekens, een minder doorbloede huid of verslapte huid. Je kunt met deze massage je huid uitstekend in conditie houden.

De pincementsmassage, een reflexmassage, stimuleert de zenuwuiteinden in de huid, wat helpt om de spanning te reguleren en in balans te brengen. Dit heeft een rechtstreeks effect op het zenuwstelsel en een indirect effect op de bloedsomloop en lymfestroom. De massage zet het lichaamsregulatiesysteem aan het werk, wat leidt tot een directe verbetering van de huidfuncties. Het heeft een gunstige invloed op het bindweefsel, de interactie tussen corium en epitheel, de elasticiteit van de bloedvatwanden, de werking van de klieren en de chemische balans, wat allemaal bijdraagt aan de huidregeneratie en de verbetering van het bindweefsel.

pincement massage Raamsdonksveer

Skin improvement

De massage wordt zonder tussenstof uitgevoerd.
Het is een kort prikkelende knijptechniek in drie verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes).

De pincementsmassage kan worden ingezet als module in de huidverbeterende behandelingen maar is ook  toepasbaar als losse behandeling of in kuurverband in geval van specifieke huidproblemen of klachten,  

De massage techniek is ook een uitstekende voorbereiding van de huid op een cosmetische facelift behandeling.