Pincement Massage

De pincementsmassage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt zo de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en sterktes. Pincement is effectief bij de behandeling van acne, littekens, een minder doorbloede huid of verslapte huid. Je kunt met deze massage je huid uitstekend in conditie houden.

De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden worden in de huid geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden gereguleerd d.w.z. in balans gebracht.
Het beïnvloedt direct het innervatiesysteem en indirect de bloed- en lymfestroom. Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het bindweefsel, de werking tussen corium en epitheel, de elasticiteit van de bloedvatwanden, de werking van de klieren,en de chemische huishouding, en daardoor de regeneratie van de huid wordt gunstig beïnvloed. Daardoor ontstaat er een verbetering van het bindweefsel.

pincement massage Raamsdonksveer

De behandeling

De massage wordt zonder tussenstof uitgevoerd.
Het is een kort prikkelende knijptechniek in drie verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes).

Uitvoering

De pincementsmassage is toepasbaar als losse behandeling of in combinatie met een huid verbeterende/verzorgende behandeling. In kuurbehandeling in geval van specifieke huidproblemen of klachten. De massage techniek is ook een uitstekende voorbereiding van de huid op een cosmetische facelift behandeling.

30 MIN
€40