Shiatsu

Drukpunt gezichtsmassage met liftend anti-age effect.

stimuleer het zelfherstellend vermogen van de huid

Shiatsu is een japanse massagetechniek die de energie-doorstroming en het herstellende vermogen van de huid versterkt. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. De massage is heerlijk ontspannend en een mooie oppepper voor je huid en voor je algemeen welbevinden.

Breng energie in weer in balans

Uiterlijk is niet voor niets de spiegel van ons innerlijk. Is er een teveel aan energie? Dan is de huid rood, warm en gespannen.
Is er een tekort aan energie? Dan is de huid vaak slap, vochtarm, vertoont een neiging tot rimpels en is vaal en koud. Is de energiestroom geblokkeerd? Dan is de huid slecht doorbloed en zijn er onderhuidse verhardingen en bobbels te voelen.

Shiatsu als onderdeel van jouw behandeling

Massages zijn het middelpunt van mijn behandelingen. Geheel afhankelijk van jouw huidbehoefte maar ook van hoe jij je op het moment voelt, pas ik mijn behandelingen en massages aan. Heel vaak zijn dit combinaties waarin belangrijke shiatsu punten al worden meegenomen.