Limited winter treatment

Limited winter treatment

Vrouwen hebben vaak het gevoel dat hun huid dof is tijdens de winter periode. Onze speciale limited winter behandeling op basis van witte roos en amethist poeder biedt een specifieke oplossing om jouw huid weer te laten stralen.

Deze limited edition-behandeling laat de huid stralender dan ooit zien dankzij de unieke combinatie van amethistpoeder, extract van witte rozen, hyaluronzuur, probiotica en anti-verouderingspeptiden. Voor een gerevitaliseerde en zichtbaar stralende huid.

welkoms ritueel

Na een welkomstritueel met massages en ademhalingsoefeningen, bereidt een ontspannende reiniging gevolgd door een zachte peeling jouw huid voor op de behandeling..

massageritueel

Na de huiddiagnose voer ik een gezichtsmassage uit met serum en crème, afgestemd op jouw huidbehoefte op dat moment. Terwijl jij ontspant, wordt het oogmasker 251 Masque froid defatiguand regard  uit onze hydra’global serie aangebracht. Daarna volgt een individuele oogverzorging op maat.

Instituut masker amethist en witte roos

Geniet na de massage van een moment van ontspanning terwijl het masker masque perfection amethyste et rose blanche  zijn werk doet. Dit masker is exclusief ontwikkeld voor deze behandeling.

Amethist reinigt de huid en verhoogt de zuurstofstroom naar de huid, en witte roos verzacht en verstrakt de poriën.

ultim boost serum

Voor een intensieve verzorging van de huid en om deze unieke ervaring af te ronden, wordt een booster uit de Ultim’Boost-lijn aangebracht,

beschermen

daarna breng ik uni perfect aan,  een SPF 30/50+  die de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf..

Een afsluitend ritueel markeert het einde van 75 minuten absolute ontspanning.

De huid straalt, ziet er gezond uit, wordt intensief gehydrateerd en krijgt haar elasticiteit terug.

75 min € 90,00