Populaire behandelingen  

Deze behandelingen kunnen per periode wisselen .

Iedereen is anders en elke huid heeft haar eigen specifieke behoeftes, toch zijn er per seizoen behandelingen die het meest geboekt worden. Op deze pagina zet ik ze voor jou op een rij. 

Meest geboekte behandelingen 

 • Facelift sculpting massage is  gezichtsmassage, die het gezicht volume, souplesse en ontspanning geeft. De spieren van de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden volledig manueel los gemasseerd. Aan deze zeer populaire massage kun je een buccal massage toevoegen.(het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.)

  Door alle spieren van je gezicht te bewerken, (evt inclusief de binnenkant,) ontstaat er een enorme ontspanning van het hele hoofd-, hals gebied. Er hoopt zich altijd veel spanning op aan de bovenkant van ons lichaam, wat heel lastig is om zelf te ontspannen en weg te krijgen. Deze massage helpt daar enorm bij. Het resultaat is, behalve die ontspanning, ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Een hele natuurlijke manier om huidveroudering te vertragen. 

  Deze massage is geschikt voor iedereen, gewoon omdat het een hele fijne massage is,  Maar zeker  voor diegene die snel vastzittende nek en schouders heeft. Of mensen die klemmen met de kaak zullen hier heel blij van worden, want door dit (regelmatig) te masseren wordt het echt heel veel soepeler en meer ontspannen. Het werkt namelijk door op alle omliggende spieren.

  W-Skincare adviseert een kuur van vijf behandelingen te boeken voor het ultieme resultaat. De vijfde behandeling wordt uitgebreid met een uitgebreide facial en bestaat dan uit reiniging, peeling of lysing, facelift massage, masker serum en dag / nachtverzorging.

  Boek nu

 • 60 minuten intense ontspanning en rust om de huid te regenereren, te ontspannen en te kalmeren. of juist te stimuleren en activeren.

  60 minuten huidverzorgende behandeling bestaande uit

  • Uniek W-Skincare relax ritueel
  • dubbele reiniging
  • huidanalyse
  • peeling
  • ontspanningsmassage met huidverzorging aangepast aan jouw huidbehoefte.
  • masker

  De behandeling kan volledig worden aangepast op jouw huidtype en jouw wensen. in overleg kunnen (binnen het gekozen tijdsblok) onzuiverheden en eventuele ongewenste beharing worden verwijderd. 

  boek nu

   

 • Dit d-tox ritueel is combinatie van krachtige glycolzuurpeeling met houtskool die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. 

  Reinigen van de huid, waarbij blackheads (mee-eters) en whiteheads (gesloten talgbultjes) verwijderd worden. Eventuele ontstekingen worden zorgvuldig met een naaldje aangeprikt en uitgedrukt zonder dat er littekens ontstaan. Door het tijdig verwijderen van mee-eters, wordt voorkomen dat er “nieuwe” puistjes ontstaan. 

  Bindweefselmassage om doorbloeding te stimuleren waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine en huideigen hyaluronzuur wordt bevorderd.Dit heeft een positief effect op onzuiverheden en acne.

  afsluitinende booster, serum en verzorging

  75 minuten

  Boek nu 

 • Voordelen carboxy therapie
  Het voorziet de huid van zuurstof en geeft zichtbaar resultaat al na de eerste behandeling. Carboxy Therapy heeft geen bijwerkingen en geen herstelperiode.

  KRX aestetics v-tox powerlift 
  product ontwikkeld voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen. De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën. Dode huidcellen worden verwijderd zodat uw huid jong en fris aanvoelt.
  De huid wordt gelift en opgehelderd bij regelmatig gebruik.

  60 minuten

  Boek nu 

 • De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor  Lift'Expert, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest  te resetten.

  75 minuten

  Boek nu 

 • De iconische, ultra-gepersonaliseerde behandeling met een spectaculair liftend effect. Voor een zichtbaar jongere en stevigere huid, geherdefinieerde gezichtscontouren en een stralende teint. 

  Deze behandeling is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker, 90 minuten anti-aging lifting massage ritueel,en insluizen van werkstoffen.

  resultaat, natuurlijke glow, gelifte huid, en diepe hydratatie de ultieme behandeling voor ons welzijn.

  Boek nu 

   

Liever eerst kennismaken?

 • een intake en huiddiagnose bij W-Skincare is altijd kosteloos en vrijblijvend, het geeft jouw de kans om te kijken of je een goed gevoel hebt bij de salon, de behandelmogelijkheden,  en bij mij als huidspecialist.

  ik kijk graag met je mee, en neem de tijd om jouw vragen te beantwoorden. 

  als extra service laat ik jou een reiniging en peeling ritueel ervaren.

  dit aanbod is 1 keer te reserveren

  Boek nu

   

Huidverzorging Raamsdonksveer

Essentiel classic treatment  €75

60 minuten intense ontspanning en rust om de huid te regenereren, te ontspannen en te kalmeren. of juist te stimuleren en activeren.

 • Uniek W-Skincare relax ritueel
 • dubbele reiniging
 • huidanalyse
 • peeling
 • ontspanningsmassage met huidverzorging aangepast aan jouw huidbehoefte.
 • masker

De behandeling kan volledig worden aangepast op jouw huidtype en jouw wensen. in overleg kunnen (binnen het  tijdsblok) onzuiverheden en eventuele ongewenste beharing worden verwijderd. 

 

Carboxy CO2 facial/ Vtox power lift

Carboxy CO2/Vtox powerlift  €95

Voordelen carboxy therapie
Het voorziet de huid van zuurstof en geeft zichtbaar resultaat al na de eerste behandeling. Carboxy Therapy heeft geen bijwerkingen en geen herstelperiode.

KRX aestetics v-tox powerlift 
product ontwikkeld voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen. De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën. Dode huidcellen worden verwijderd zodat uw huid jong en fris aanvoelt.
De huid wordt gelift en opgehelderd bij regelmatig gebruik.

60 minuten
 

Mosaic Modeling Method

Mosaic Modeling method  €135

Iconische,90 minuten ultra-gepersonaliseerde behandeling met een spectaculair liftend effect. 

Voor een zichtbaar jongere en stevigere huid, geherdefinieerde gezichtscontouren en een stralende teint.

*Deze anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, Bij het hard worden, wordt het masker warm, de huidtemperatuur stijgt onopgemerkt, de lymfestroom en bloedcirculatie worden geactiveerd en aangebrachte waardevolle substanties worden de huid ingesluisd. zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid.  .

buccal massage Raamsdonksveer

Facelift sculpting massage €62,50

Er hoopt zich altijd veel spanning op aan de bovenkant van ons lichaam, wat heel lastig is om zelf te ontspannen en weg te krijgen. Deze massage helpt daar enorm bij.  Door alle spieren van je gezicht te bewerken, (evt inclusief de binnenkant) ontstaat er een enorme ontspanning van het hele hoofd-, hals gebied.Het resultaat is, behalve die ontspanning, ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Dit is wel een zeer natuurlijke manier om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen.

heel mooi in combinatie met carboxy CO2.. voeg deze optie toe voor €30

lift expert behandeling

Lift expert treatment  €99

Lifting behandeling met een inovatieve sculpting massage die de huid onmiddelijk voller en steviger maakt.\

100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor  Lift'Expert, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest  te resetten.

Er word gebruik gemaakt van de lift expert lijn van Maria Galland

bindweefselmassage Raamsdonksveer

Expert massage dtox treatment  €89

 • Reiniging,
 • d-tox glycolzuur peeling 
 •  uitgebreide dieptereinging, onzuiverheden verwijderen 
 •  bindweefselmassage, pincement of lymfedrainage
 •  booster, serum en creme aangepast aan jouw huidconditie
 • masker

*Dit ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige glycolzuurpeeling met houtskool die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren.

*bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie.
 

 

Goed om te weten..

Je huid is je grootste orgaan, het funtioneerd als een schild. Is de huid in slechte conditie dan is ze kwetsbaar voor ‘aanvallen van buitenaf’. Externe invloeden zoals het  weer, hormonale schommelingen, straling van de zon, en  bacterien ect kunnen huidproblemen veroorzaken. ondersteun en bescherm je huidbarriere  in de vorm van goede huidverzorgingsproducten. 

Overmaat aan invasieve behandelingen ( needling zuren plasma ect)  of het gebruik van agressieve producten vermindert de beschermfunctie van de huid juist.