Populaire behandelingen.

een selectie van de meest geboekte behandelingen van dit moment

Skin improvement 75

75 minuten durende huidverbeterende behandeling , op maat gemaakt. Met de juiste specialistische technieken en huidverbeterende werkstoffen stimuleer ik jouw huid tot het aanmaken van nieuwe cellen. De behandeling word volledig aangepast op jouw huid en jouw wensen.

Skin improvement VIP 75

Deze behandeling biedt een gepersonaliseerde bindweefselmassage, verrijkt met een unieke combinatie van hoogwerkzame ingrediënten, die zorgen voor een ultieme ervaring met comfortabele, luxueuze texturen en exclusieve geuren.

Hydra global treatment

Deze  behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie. De huid ziet er direct voller frisser en stralender uit, en droogterimpels lijken verminderd.

Activ áge treatment

Een massage die lymfedrainage, shiatsu en bindweefselmassage combineert. Anti-aging werkstoffen in de activ'age producten bieden de rijpere huid voeding en herstel.

 

Mille treatment

Ervaar de kracht van goud in een ultiem ritueel. Met uitzonderlijke massage technieken en een heerlijk masker met hydrogel textuur. Een combinatie van langzame diepe ontspannende grepen gecombineerd met anti-aging technieken.

SKNGM | Raamsdonsveer

Skin improvement 45

In deze behandeling ligt de focus op een specifieke huidverbeterings massage.

we maken een keuze of een combinatie uit:

SKNGM, Facelift sculpting, Bindweefselmassage, Lymfedrainage, Pincement, Buccal massage.

Huidverzorging schoonheidspecialiste raamsdonksveer

Essentiel classic treatment 

60 minuten intense ontspanning en rust om de huid te regenereren, te ontspannen en te kalmeren. of juist te stimuleren en activeren.